Escola Santa Fe

Una escola 1-12

CM: Taller amb en Nuxu

El passat  27 d’abril vam fer un taller amb l’artista plàstic, en Nuxu.

En primer lloc, ens va explicar com va crear la Faula, el cap gros que va fer fa un parell d’anys i que és una barreja de quatre animals: cua de serp o drac, cap de lleó i cos i banyes de cabra. Aleshores, va proposar a tota la classe, dibuixar un “company” per a la Faula. Per fer-ho, ens va dir que aquest dibuix havia de tenir com a mínim, tres parts de diferents animals. Llavors, cadascú de nosaltres ens vam posar a crear aquest animal de manera individual.

Quan el vam tenir fet, vam votar els dibuixos que ens havia agradat més per tal que en Nuxu pugui acabar fent el cap gros. No obstant això, la resta de dibuixos també serviran perquè en Nuxu agafi idees per crear-lo.

Finalment, d’aquí uns dies, en Nuxu vindrà una altra vegada a l’escola, a presentar-nos el dibuix del cap gros. I si a tots i totes ens sembla bé, es posarà a fer el cap gros amb el material que necessita i el portarà a l’escola perquè el pintem.

Ens va agradar molt fer aquest taller tan creatiu i engrescador!

Per veure les fotos, cal que entreu al Drive dels vostres fills i filles de cicle mitjà.

Esperem que us agradin!

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2022 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén