Escola Santa Fe

Una escola 1-12

Nadal a P4 i P5

El Nadal és sempre l’època més magica de l’any i així també ho hem viscut a P4 i P5.

Aquest any hem gaudit molt decorant l’aula. Hem creat un espai de joc simbòlic, la nostra FIRETA DE NADAL, on els i les alumnes han fet un munt de propostes per tal de decidir quin material hi volien tenir i com el volien organitzar. A partir d’aquí han anat sorgint altres activitats com ara un taller de galetes fetes amb pasta de sal o bé fer arbres de Nadal decorant pinyes per jugar a vendre-ho posteriorment.

També hem aprofitat per seguir treballant la lectoescriptura: lectura dels missatges que hem trobat al calendari d’advent, escriptura de paraules boniques dedicades als nostres companys i companyes, confegir i escriure paraules relacionades amb aquestes festes, lectura de paraules o petits fragments de contes nadalencs, la carta als reis…

Altres activitats com ara la visita d’un patge reial, anar a buscar el tió i tenir-ne cura, veure quins regals ens ha deixat, fer una xocolatada, cantar nadales o recitar el poema de Nadal plegats, han contribuït a passar unes setmanes màgiques de desembre.

Per veure les imatges, entreu al Drive dels vostres fills i filles. Esperem que gaudiu d’una bona estona mirant-les plegats!

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2022 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén