Escola Santa Fe

Una escola 1-12

el nostre desembre…

El mes de desembre és sempre un mes diferent a l’escola. Un mes on la màgia de Nadal ens embolcalla.

Els primers mesos del curs han passat, ara ja estem habituats a l’aula, coneixem les rutines, ens coneixem millor entre nosaltres i gaudim de bones estones junts.

Amb el dia 1, arriba el calendari d’advent que cada dia ens porta una petita activitat. També engalanem l’aula amb ornaments fets per nosaltres, sortim a buscar el Tió i el cuidem durant uns dies per quan arribi el moment, fer-lo cagar.

Comencem a sentir parlar de poemes, paraules que rimen i acabem per aprendre’ns nosaltres també un poema de Nadal que compartirem amb la família. Fem la postal, cantem nadales i donem la benvinguda a l’hivern.

Si voleu veure un petit recull d’imatges dels nostres moments a l’aula assajant el poema, anant a buscar el Tió i fent-lo cagar, la visita del patge, la xocolatada, etc. us convidem a anar al Drive dels vostres fills/es on al llarg d’aquests dies hi anireu trobant penjades les fotos dins la carpeta de Nadal.

Desitgem que estigueu passant unes bones vacances de Nadal i tingueu una bona entrada d’any!!!

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2022 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén