Escola Santa Fe

Una escola 1-12

CI-SORTiDA A CELRÀ

El dijous passat, les i els alumnes de cicle inicial vam fer la sortida del tercer trimestre a Celrà. No era una sortida qualsevol ni com les altres que havíem fet. Anàvem a unes jornades multiesportives amb altres escoles, i el més important, amb autocar!

Ben puntuals, vam agafar l’autocar al Parc de les Moreres direcció Celrà, no sense abans dir adéu a les famílies des de les finestres de l’autocar. De camí, cantaven i s’animaven al cant d’U-E SANTAFÉ, U-A MEDINYÀ, quin equip! Vam ser els primers a arribar i els monitors ens van explicar com seria la jornada: activitats atlètiques, ball i ritme, jocs de paracaigudes, iniciació a l’orientació i com no podia ser d’una altra manera, una estoneta per esmorzar i carregar les piles. Vam acabar ben esgotats, però fer esport val la pena perquè ens ho vam passar genial.

La sortida per les altres escoles havia acabat, però per nosaltres només havia estat la primera part. Ara començava la nostra excursió al Bosc de les Estàtues! A mig camí ens esperava una sorpresa, el Parc de les Olors de Celrà, on vam aprofitar per dinar i recuperar energia per seguir el nostre camí. Abans de prosseguir, vam jugar una estona i vam fer el circuit sensorial d’aquest parc tot identificant cada una de les plantes aromàtiques.

Després de caminar una bona estona, finalment vam arribar a l’entrada del Bosc de les Estàtues. Ens hi vam endinsar i vam començar a buscar les estàtues d’aquell bosc ple de màgia. Les anàvem comptant i els hi posàvem el nom que creiem que els hi esqueia més. Quan ens acostàvem a la sortida, de sobte, va aparèixer l’escultor d’aquelles estàtues tan originals, així que vam aprofitar per fer-li totes aquelles preguntes que ens havíem estat fent des que havíem entrat. Quina sort trobar-lo!

Ara ja només ens quedava el tram final de l’excursió, la tornada. Estàvem una mica cansats, per tant, vam descansar davant la Finca del Rei Vinyes. No podríem haver trobat un lloc millor per descansar perquè el senyor Rei Vinyes ens va venir a buscar per ensenyar-nos un petit bosc ple d’ous de bruixa, i el millor de tot, ens va convidar al seu pati ple de gronxadors als arbres. Per caminar estàvem cansadíssims, però per gronxar-nos, saltar i seguir jugant, per això mai estem cansats!

Finalment, ens vam dirigir a Celrà on l’autocar ens esperava per tornar a l’escola, on vam arribar eufòrics pel gran dia que vam passar plegats. Si vosaltres també voleu veure la súper excursió de les vostres filles i fills, només cal que entreu a la zona protegida o al drive.

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2022 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén