Escola Santa Fe

Una escola 1-12

i1 i2: motricitat fina

“La motricitat fina són totes aquelles accions que requereixen una major precisió i es necessita una coordinació oculomanual i utilització de les mans com ara agafar objectes, fer la pinça, pessigar, estripar…”

A l’aula d’I1-I2 donem molta importància a desenvolupar correctament la motricitat fina perquè més endavant tingui les habilitats necessàries per dur a terme moviments més complexos. En ells els hi encanta, perquè requereix concentració i precisió. Quan comencen, practiquen l’assaig-error i cada vegada van perfeccionant més els moviments. Per ells és un repte i quan aconsegueixen fer el que es proposen, se senten molt motivats.

Si aneu al Drive del vostre fill/filla, veureu algunes fotografies de les diferents propostes de motricitat fina que hem dut a terme a l’aula.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén