Escola Santa Fe

Una escola 1-12

CM: VISITA DE SALVADOR COMELLES A L’AULA

El passat dijous 13 de maig vam rebre la visita de l’escriptor Salvador Comelles, arran de la participació en el programa Els autors a l’aula.
Setmanes abans vam començar a llegir-nos un dels llibres que ell va escriure: El secret de la Sagrada Família. Certament, un llibre d’aventures i d’intriga a partir de dos nens, en Joan i en Pere, que són els protagonistes i que, sense voler, es veuen involucrats en la recerca d’unes joies amagades a la Sagrada Família des de fa molts anys. Una trama que, fins al final de la història, no vam poder esbrinar què succeiria amb els dos protagonistes i les mateixes joies.
D’altra banda, dies abans que vingués l’escriptor, tots i totes vam fer una pluja de possibles preguntes per fer-li, per tal de descobrir una mica més la seva figura i la seva afició a escriure, així com descobrir com s’havia inspirat en la creació d’aquest llibre.
Posteriorment, cadascú va triar la pregunta que volia demanar-li i se la va preparar.
I dijous, vam poder preguntar-li tot el que volíem i ell, molt amablement, ens va anar contestant, cadascuna de les preguntes formulades.
Ens va agradar molt la seva visita i creiem que ell també va sortir molt content. Durant el temps que vam estar junts, va anar molt bé, tothom se’l va escoltar molt atentament i a més, va donar temps a preguntar tot el previst.
Finalment, a la tarda, ens vam endur una bona sorpresa. En Salvador Comelles ens havia signat i dedicat el llibre! Aquest detall ens va agradar molt i vam estar molt contents.
Va ser una visita molt grata i que estem molt satisfets.
Finalment, per veure les fotos, entreu al Drive i veureu la carpeta Autors a l’aula amb les fotografies d’aquella jornada.
Esperem que us agradin!

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2022 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén