Escola Santa Fe

Una escola 1-12

sant jordi a educació infantil

La setmana passada, els nens i nenes d’educació infantil vam viure un Sant Jordi molt emocionant!

Vam començar la setmana ambientant-nos amb la llegenda a través de contes i cançons i vam parlar de la tradició d’aquesta diada tan especial. Vam fer dues propostes artístiques amb les nostres mans: el drac i la rosa des de I1 fins a P5. També vam anar al bosquet, on ens esperava un conte de dracs i vam acabar el dia compartint un bonic moment tota l’escola pintant flors petits i grans amb el nostre grup bombolla mentre la música ens acompanyava. Va ser un dia realment molt especial!

Si voleu veure imatges d’aquests moments, trobareu la carpeta al Drive del vostre fill/a.

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2022 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén