Escola Santa Fe

Una escola 1-12

CISTELL DE POEMES A CS

Durant el mes d’abril estem treballant la poesia a l’aula, estem descobrint com llegir-la, com crear-la i sobretot com gaudir de la poesia. Aquí us presentem un petit recital de poesies en el que hi participem cadascú de nosaltres. Algunes poesies són  i d’altres recitades, les hem triat cadascú de nosaltres després d’haverllegir els llibres de poesia que tenim a l’escola. Us convidem a que ens escolteu i també gaudiu de la poesia!!

I sobretot seguiu els consells de la Mar Benegas per llegir la poesia, ella ens aconsella de com no hem de llegir-la, nosaltres li hem fet cas.

ALUMNAT DE CICLE SUPERIOR

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén