Escola Santa Fe

Una escola 1-12

cm: la seva REVISTA DIGITAL de notícies esbojaRRAdes

Els i les alumnes de cicle mitjà hem treballat la notícia durant el segon trimestre.

Una de les tasques que hem fet ha estat inventar-nos una notícia fantàstica i escriure-la (això s’ha encarregat de fer-ho 3r). 4t ens hem encarregat d’escriure notícies esbojarrades a partir de barrejar dos titulars de notícies reals dels diaris.

Llavors vam decidir publicar aquestes notícies (juntament amb l’explicació del que fem a cada àrea, on també vam incloure la secció del temps i el passatemps), en una revista digital per tal que tothom les pogués llegir. Per elaborar-la, vam fer grups i cadascun d’ells, a l’hora d’àmbit digital, es va encarregar de treballar una secció concreta.

Per llegir i veure la revista digital, entreu a la zona restringida.

Esperem que us agradin i us sorprenguin les nostres notícies!

Alumnes de cicle mitjà.

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén