Escola Santa Fe

Una escola 1-12

a p5 fem d’inventors i inventores amb material reciclat

Ja fa unes setmanes, els infants d’educació infantil van portar material reciclat de casa. L’objectiu d’aquesta proposta del taller d’art era crear un invent personal a partir d’aquest material donant-li un nou ús. A P5 cada nen i nena va haver de pensar quin tipus de material li aniria bé, dissenyar l’invent, crear-lo amb les nostres pròpies mans, decorar-lo, posar-li un nom i presentar-lo a la resta dels companys. També hem aprofitat per fer la fitxa tècnica de l’invent, amb el nom, la foto i una llista amb els materials utilitzats.

D’aquestes sessions n’han sortit invents molt creatius i originals com cotxes multifuncions, robots, submarins, cases, avions, helicòpters, etc.

Si voleu veure el procés de creació dels invents i el resultat final podeu visitar la carpeta del Drive.

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén