Escola Santa Fe

Una escola 1-12

P3-P4 Treballem les lletres

El procés d’adquisició de la lectoescriptura té molt a veure amb el nivell maduratiu de cada infant. És per això que dins l’aula respectem els diferents nivells d’escriptura i ens anem adaptant a les seves necessitats i interessos, proporcionant l’ajuda que cada infant requereix.

Algunes de les activitats que els proposem a l’escola són confegir el seu nom i el dels seus companys i companyes, buscar semblances i diferències entre els seus noms, treballar el traç de les lletres amb diferents materials, buscar paraules que comencin pel mateix so… A l’educació infantil és molt important el treball de la consciència fonològica (el so de les lletres) i moltes de les activitats persegueixen aquest objectiu.

Per poder veure les fotos introduïu la contrasenya.

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén