Escola Santa Fe

Una escola 1-12

nadal a educació infantil

Nadal és una època molt esperada pels infants. Il·lusió, màgia, alegria, sorpresa i emoció fan que el mes de desembre sigui un dels més especials a l’escola. Per això us volem deixar un petit recull d’aquests moments viscuts al “drive” dels vostres fills i filles com a record.

Malgrat la situació actual, al llarg d’aquest mes vam poder parlar de les nostres tradicions, aprendre un poema per poder compartir amb la família, anar a buscar el Tió i fer-lo cagar (jocs i contes ens esperen a l’escola per la tornada!). Vam crear alguns ornaments per engalanar l’escola, vam escoltar i cantar cançons i també vam poder fer l’esperada xocolatada!

Esperem que us agradi famílies!

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén