Escola Santa Fe

Una escola 1-12

tardor a p3 i p4

Aquests mesos hem descobert un munt de coses de la tardor. Hem observat els canvis que aquesta ha produït en el nostre entorn més proper i n’hem conegut els fruits més característics. 

A partir d’aquí, hem dut a terme activitats de tot tipus:

  • Observació i experimentació dels fruits de tardor tot afavorint la verbalització per part dels infants dels seus descobriments. 
  • Activitats plàstiques com ara estampar amb la meitat d’un moniato, dibuix amb aquarel·la d’un gira-sol, dibuix de l’interior d’una magrana o bé elaborar fulles amb llanes dels colors més característics de la tardor.
  • Activitats per treballar la motricitat fina com ara desgranar magranes, panotxes de blat de moro o les pipes d’un gira-sol amb pinces, omplir sanefes amb diferents fruits de tardor…
  • Activitats de lectoescriptura com ara l’escriptura dels cartells amb els diferents elements de la taula de tardor i veure quines lletres tenen en comú entre ells o amb el seu nom.
  • Activitats matemàtiques com ara les seriacions amb fruits de tardor o l’adquisició del concepte de quantitat i el reconeixement dels nombres sempre partint de material per manipular.
  • Dites i cançons relacionades amb la tardor.

Com podeu veure, aquesta estació tan bonica ha donat molt de sí.

Per poder veure les fotos introduïu la contrasenya.

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén