Escola Santa Fe

Una escola 1-12

CM: SORTIDA A SANTS METGES I CASTELLUM FRACTUM

El passat 4 d’abril, els i les alumnes de cicle mitjà vam anar d’excursió a la muntanya de Sants Metges (que més que una muntanya, vam descobrir que és una petita serra).
Un cop allà, en Gerard, el monitor del taller, ens va fer la xerrada sobre les plantes que hi ha en aquest indret. Ens va explicar diferents aspectes sobre les fulles. Després vam haver de buscar llombrígol de Venus, Orella de Conill, farigola i la planta de l’amor (es diu així perquè la fulla té forma de cor). També vam buscar bruc i altres plantes.
Posteriorment, vam anar a tres miradors que hi ha allà, un dels quals és el mirador de Castellum Fractum, i des d’allà vam poder observar tot l’entorn: pobles com Celrà o Sant Julià de Ramis; massissos com Rocacorba o el Canigó, les Guilleries o les Gavarres; i també l’església de Sant Miquel i el castell de Montgrí.
Després de dinar vam escriure alguns elements geogràfics naturals i artificials.
Finalment, a la tarda vam tornar caminant fins a la plaça de les Moreres, i vam baixar pel camí del Congost. Al mateix temps, vam aprofitar per agafar algun espàrrec. Va ser molt divertit i aquesta sortida ens va agradar molt!

Per veure les fotografies, entreu al Drive dels vostres fills i filles de cicle mitjà. Esperem que us agradin!

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2022 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén