Escola Santa Fe

Una escola 1-12

la tardor a I1, I2 i p3

“Groc, vermell, taronja i marró, són els colors de la tardor.”

Els més petits de l’escola hem donat la benvinguda a la tardor amb diverses activitats per conèixer una mica més aquesta estació de l’any. Com canvien els colors de les fulles i quins fruits podem trobar, entre altres coses.

Hem portat fruits de tardor i els hem investigat amb les lupes, hem cantat cançons i hem après un petit poema, hem experimentat amb els sentits, hem pintat amb els colors de tardor i hem preparat un raconet a l’aula amb una taula d’experimentació per poder-la viure de ben a prop.

Si ens voleu veure, teniu un recull d’evidències al Drive de cada infant. Esperem que us agradi.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén