Escola Santa Fe

Una escola 1-12

CI- La visita més esperada!

El dijous passat totes i tots els nens de cicle inicial vam arribar a l’escola emocionats i il•lusionats perquè sabíem que el gran dia havia arribat. En Salvador Comelles venia a fer-nos una visita!

Per nosaltres no era un autor més, era l’autor de tots aquells contes i llibres que havíem llegit i gaudit tant a l’aula. Per a uns era l’autor d’aquelles endevinalles tan divertides del llibre Qui la diu, qui l’endevina; per a uns altres, l’autor del llibre Boníssim on hi ha el poema sobre macarrons que ens fa venir tanta gana; uns altres no es podien creure que el creador d’aquelles Espècies extraordinàries estigués a la nostra aula; i pels altres era l’autor que es va inventar el conte màgic de Bona nit Joan.

Va ser una visita molt enriquidora, on vam descobrir que escriure contes no és tan fàcil, ja que darrere de cada conte hi ha molta feina i temps invertit. I que moltes vegades és un treball en equip, per la qual cosa, hem de treballar plegats i prendre decisions conjuntament per aconseguir allò que desitgem.

Abans de marxar, en Salvador Comelles ens va fer un joc d’endevinalles molt divertit i vam aprofitar per preguntar tot allò que volíem saber sobre els seus llibres. I sort que ho vam fer, perquè vam descobrir coses molt interessants, com que el conte de Bona nit Joan està inspirat en el seu fill Joan i que el primer conte que va escriure va ser En Bernat i el núvol.

El millor de la visita, però, va ser quan vam arribar a la tarda i ens vam trobar tots els nostres llibres signats amb una dedicatòria. Moltes gràcies per tot Salvador Comelles!

Si voleu veure les cares de sorpresa i emoció de les vostres filles i fills, només cal que entreu al Drive.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2022 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén