Escola Santa Fe

Una escola 1-12

i1 i2: experimentació amb cítrics

Aquest mes de febrer hem experimentat amb cítrics. Hem pogut observar els diferents tipus i els hem pogut comparar. Hem experimentat amb taronja, llimona, mandarina, aranja i taronja amarga i hem vist la diferència d’olor, de gust, de tacte, de color, de forma, de tamany, entre d’altres qualitats. Amb totes aquestes varietats, hem aprofitat per experimentar amb tots els sentits. Els hem apretat amb les mans i hem vist com en sortia el suc, els hem tastat, els hem classificat, comparat, apilonat… Hem gaudit al màxim!!

Per veure les fotografies, cal que entreu al compte de Drive del vostre fill, filla i aneu a l’apartat Experimentació 2n trimestre, a dins hi trobareu les diferents carpetes de les experimentacions que hem anat fent. I per veure’n un petit recull, poseu la contrasenya.

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén