Escola Santa Fe

Una escola 1-12

CS- DIJOUS LLARDER AL CAU DE LES GOGES

El dijous 11 de febrer, era Dijous Gras i vam anar d’excursió amb bicicleta.
Primer de tot vam anar al cau de les goges (les fades de l’aigua), després va venir en Pere Pujolràs i ens va explicar la llegenda d’aquell cau: la llegenda explica que, quan una persona agafava una peça de roba estesa a les goges o fades d’aigua, aquestes el perseguien per llençar-lo a les goges. Més tard vam esmorzar molt a la vora del Cau de les Goges.
Tot seguit, vam agafar les bicis i vam anar a la vora del riu Ter, allà vam jugar al mocador, a l’amagatall… I a més a més ens vam enfangar molt amb les bicis. Quan vam tenir gana, allà mateix vam dinar.
Finalment vam tornar a l’escola i ens vam canviar de roba perquè, anàvem molt enfangats. Per acabar, vam jugar a jocs de rotllana com per exemple: la bomba, el pistoler, el poble… i vam berenar tots junts.
En conclusió, va ser un dia fantàstic i molt divertit.

                                                                         ALUMNES DE CICLE  SUPERIOR

CIiqueu aquí

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén