Escola Santa Fe

Una escola 1-12

a p5 fem psicomotricitat

Aquest curs, els dijous a la tarda és el nostre moment de pujar al pati de dalt i anar a fer psicomotricitat.

Ja tenim tot un ritual organitzat per la nostra sessió de psico. Només de sortir al pati, ens agrada enfilar-nos als troncs de l’antiga sorrera i fer equilibris. Després pugem la pujada de l’ametller corrent per començar-nos a activar i ens retrobem al mig de la pista.

Per connectar-nos amb el moment i amb el nostre cos, fem uns minuts de ioga. En sabem molt, i ja tenim força ben apreses algunes postures com la muntanya, el llibre, la tortuga i el triangle.

Després ens espera una bona estona de joc. Jocs tradicionals, circuits, jocs que ens facin moure, construir, destruir, pujar, baixar, orientar-nos, riure, cansar-nos per després poder descansar… Tot un seguit de propostes que ens ajuden a consolidar el nostre esquema corporal, la lateralitat, ens ajuden a desenvolupar una bona coordinació de moviment, to muscular i equilibri.

I finalment, la tornada a la calma. Un moment de conversa per valorar com ha anat la sessió o bé relaxació a l’aula amb música tranquil·la per baixar les pulsacions.

Ara, si voleu veure alguna foto de les nostres sessions de psico, podeu anar al drive del vostre fill o filla. A llarg del curs anirem ampliant les fotografies d’aquesta carpeta.

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén