Escola Santa Fe

Una escola 1-12

CI – LES RUTINES

Els infants de cicle inicial ja tenen per mà les rutines que hem establert diàriament de forma rotativa setmanalment. N’estem molt contents perquè s’hi mostren motivats i se’n  responsabilitzen mentre en gaudeixen. 

Aquestes tasques de forma significativa i globalitzadora els ajuda a millorar les seves competències en diferents àmbits com lectoescriptura, interpretació de gràfics o numeració.

Estem parlant de rols que van des de  l’observació del temps, obrir i tancar portes, llums, baixar i pujar cortines, el situar-se en el calendari i en l’horari escolar, passar llista de menjador, repàs del menú diari, dites, proposta de “frase del dia”… Dins aquest espai hi realitzem també moments de lectura individual, per tal d’ocupar el temps d’espera mentre els  companys i companyes acaben el càrrec, per finalment compartint-ho amb tot el grup .

Us convidem a entrar a l’àrea protegida per veure’n les imatges.

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén