Escola Santa Fe

Una escola 1-12

Sessions de psicomotricitat a i1 i2

A l’aula de I1 i I2 fem tot un ritual a les sessions de psicomotricitat. És una de les activitats que més agrada als infants.

Primer ens preparem traient-nos les sabates, podreu veure que ells mateixos les deixen ben col·locades. Després obrim la porta del dormitori, on hi tenim preparats els materials de la sessió de psicomotricitat. Fins que no sona la música no podem entrar a jugar. Un cop sona, entrem ordenadament i comencem a jugar amb el material que hi trobem. Per finalitzar la sessió sempre fem una estona de relaxació on escoltem la cançó “Massatges” de la Dàmaris Gelabert i fem una sèrie de moviments relaxants.

Podreu veure un vídeo amb els diferents moments de les sessions de psicomotricitat juntament amb les fotografies que hi apareixen a l’apartat de psicomotricitat 1r trimestre de la carpeta de Drive de la vostra filla / el vostre fill.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén