Escola Santa Fe

Una escola 1-12

PREGÓ DE LA FESTA MAJOR

El passat divendres dia 2 d’octubre, els i les alumnes de cicle mitjà vam obrir els actes de la Festa Major de Medinyà amb el tradicional pregó al Local Social. Va ser un pregó diferent, que a diferència dels altres anys que el fèiem presencialment, enguany el vam haver de gravar uns dies abans a l’escola ja que per les mesures sanitàries del COVID-19, no podíem juntar-nos tots i totes a dalt de l’escenari.

No obstant, vam gravar un discurs original, posant èmfasi en l’important que és per nosaltres la festa del poble i tot el que hi comporta, així com les mesures restrictives que impedien gaudir d’una festa “normal”. Malgrat tot, i per no perdre el somriure i l’esperança, vam voler posar-hi música i emocions per expressar la nostra idea que tot aniria bé!

Si entreu a l’àrea protegida, podreu veure el vídeo que vam gravar i que vam presentar al pregó.

Esperem que us agradi!

Àrea protegida

Aquest apartat està protegit amb contrasenya.

pròxim Publicar

© 2020 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén