Escola Santa Fe

Una escola 1-12

PREINSCRIPCIÓ I1-I2

Davant la impossibilitat de fer la preinscripció de la manera habitual, us convidem a fer-la de manera telemàtica. Us adjuntem un pas a pas per tal que us sigui fàcil i ens l’envieu al correu electrònic de l’Ajuntament.

Aquesta preinscripció s’ha de fer entre el dimarts 19 i el dimarts 26 de maig (ambdós inclosos).

Si algú necessita fer la preinscripció de forma presencial, buscarem la manera per tal de poder-la fer a l’Ajuntament el dilluns 25 de maig. Caldrà demanar cita prèvia enviant un correu a ajuntament@medinya.cat o trucant o enviant whatsapp al telèfon mòbil de l’Ajuntament: 697 207 075.

Recordeu que el codi de l’escola Santa Fe és el 17002193.

La reserva de places queda de la següent manera (pendent de signar-se el conveni amb el Departament d’Educació):

Places reservades per continuïtat: 8 Places lliures: 2

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2020 Escola Santa Fe

Autor Anders Norén